Στις εγκαταστάσεις ενός από τους πιο δραστήριους ομίλους στην Κρήτη, του Αθλητικού Συλλόγου Άσκηση, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο τουρνουά Όπεν που θα μοιράσει πολλά δώρα και θα προσελκύσει πλήθος συμμετοχών!

Το τουρνουά με την επωνυμία “Energy Tennis Open“, θα διεξαχθεί 30 Ιουνίου με 15 Ιουλίου, στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης όπου εδρεύει ο Αθλητικός Σύλλογος Άσκηση, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα νέο τενιστικό κατάστημα, το Energy Tennis Store, στο Ηράκλειο της Κρήτης (Κατεχάκη 17).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι αθλητές και οι αθλήτριες μπορούν να δηλώνουν τη συμμέτοχη τους στο σύνδεσμο goo.gl/JwpgFT, στα γραφεία του Συλλόγου Άσκηση στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας στο Ηράκλειο και στο ΕNERGY TENNIS STORE, Κατεχακη 17 (πίσω από τον Ιερό Ναό Άγιου Μηνά) έως Τρίτη 26/6/2018 και ώρα 14:00.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/06 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας, δημόσια για οποιονδήποτε επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Από την Πέμπτη 28/06 οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερωθούν για τη κατάρτιση των ταμπλό κάθε κατηγορίας από την ιστοσελίδα του συλλόγου (sillogos-asksisi.gr), από την σελίδα του συλλόγου στο facebook (SillogosAskisiTennis), από τους πίνακες ανακοινώσεων στον χώρο των γηπέδων τένις και από τη σελίδα του Energy Sport στο facebook (Energysport.gr).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1o Energy Tennis Open