Ακόμα και η ATP Tour ενθουσιάστηκε με κάποιους από τους πόντους που σημείωσε ο Κάρλος Αλκαράθ στο ματς με τον Τόμι Πολ στο Miami Open. “Είμαι χαρούμενος, πέρασα καλά και χαμογελούσα διαρκώς”, είπε ο Ισπανός. “Το κλειδί ήταν που δεν ήμουν διαρκώς επιθετικός. Πήγα καλά στο φιλέ, έπαιξα καλά με το forehand, το backhand, με το service μου, έκανα ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι. Απόψε ήμουν πιο χαλαρός, στο Μόντρεαλ ήμουν περισσότερο νευρικός”.

Ο ίδιος είπε και μία ανέκδοτη ιστορία για τον τρόπο που δίνει κίνητρο στον εαυτό του ώρες πριν από ένα ματς και αποκάλυψε ότι πάντα ακούει και τραγουδά, πολύ δυνατά μάλιστα, με το επιτελείο του τα τραγούδια από τις ταινίες Rocky και ιδιαίτερα το “Eye of the Tiger’.

“Πάντα θυμάμαι τις ταινίες Rocky, όλα τα τραγούδια των ταινιών. Πριν από κάθε ημέρα αγώνα, παίζω τρία τραγούδια του Rocky στο αυτοκίνητο, όπως το Eye of the Tiger”,  αποκάλυψε στο πρακτορείο EFE μετά το ματς με τον Τόμι Πολ. “Τα τραγουδάμε με την ομάδα μου, πολύ δυνατά, είναι κάτι που μου δίνει μεγάλο κίνητρο”, πρόσθεσε στο τραπέζι του Tennis Channel.

 

 

I

 

Video highlights
Previous articleMiami Open: Η Κιρστέα σταμάτησε τη Σαμπαλένκα (vid)
Next articleMiami Open: Μόνο ο Σίνερ πρόλαβε τη βροχή (vid)