Ο… πυρετός του πάντελ έχει πιάσει για τα καλά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να ανακοινώνει την παρουσία του στο προσεχές Hexagon Cup. Ουσιαστικά, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα είναι ο πρόεδρος-ιδρυτής της ομάδας RL9 Team, η οποία θα συμμετάσχει στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη.

Το Hexagon Cup θα απαρτίζεται από έξι ομάδες των τριών διδύμων έκαστη. Ένα ζευγάρι ανδρών, ένα γυναικών και ένα με “αστέρια του μέλλοντος”. Όλες οι ομάδες θα έχουν ως επικεφαλής τους επιφανή πρόσωπα από τον ευρύτερο αθλητικό, αλλά και καλλιτεχνικό χώρο, με τον Λεβαντόφκσι να είναι ανάμεσά τους.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσσκι στον… πυρετό του πάντελ.

Αξιοσημείωτο είναι πως θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ ως prize money σε τουρνουά πάντελ, πίσω μόνο από το Paris Major του Premier Padel.

“Το πάντελ είναι το μεγαλύτερο άθλημα στην Ισπανία μετά το ποδόσφαιρο. Από τότε που ζω εδώ, παίζω και έχω πιάσει τον… πυρετό του πάντελ. Ατενίζοντας το μέλλον, βλέπω πολλές ευκαιρίες. Το πάντελ θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

Ενημερώθηκα για το Hexagon Cup και μου άρεσε η ιδέα προσέλκυσης ιδιοκτητών ομάδων από διαφορετικά σπορ. Αυτή είναι μία ευκαιρία για εμένα να μεταφέρω το πάθος μου για τον αθλητισμό σε ένα νέο επίπεδο. Η δημιουργία της RL9 Team είναι ένα συναρπαστικό βήμα για εμένα”, ανέφερε ο Λεβαντόφσκι.

Ως… ταγμένος στο πάντελ δηλώνει πλέον ο Ρόμπερτ Λεβαντόσκι.

Ως προς το αγωνιστικό σκέλος, ο σπουδαίος Πολωνός στράικερ τοποθετεί τον πήχη στο υψηλότερο επίπεδο.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενταχθώ στην κοινότητα του πάντελ και τώρα δεσμεύομαι να υπογράψω τους καλύτερους παίκτες. Θέλω να δημιουργήσω αυτό που ελπίζω πως θα είναι μία ομάδα νικήτρια και πρωταθλήτρια”, πρόσθεσε ο Λεβαντόφκσι.

Σημειώνεται πως η RL9 Team είναι η τρίτη ομάδα που ανακοινώνεται επισήμως για το Hexagon Cup. Την αρχή είχε κάνει η Hexagon Team (ομάδα franchise του τουρνουά), με τους Πακίτο Ναβάρο και Αλεχάνδρα Σαλαζάρ να ανακοινώνονται ως αγωνιστικά μέλη της από την πρώτη ημέρα.

Οι Πακίτο Ναβάρο και Αλεχάνδρα Σαλαζάρ στην παρουσίαση του Hexagon Cup.

Λίγο αργότερα, η Rafa Nadal Academy επίσης γνωστοποίησε τη συμμετοχή της στο τουρνουά, με την ελβετική ωρολογοποιία Richard Mille να προσφέρει χορηγική υποστήριξη. Οι Αρτούρο Κοέγιο και Αριάνα Σάντσεθ παραμένουν τα ονόματα που… κουβεντιάζονται περισσότερο για να ενταχθούν στην ομάδα, δίχως όμως στην περίπτωσή τους να υπάρχει ακόμη επισημοποίηση.

 

Video highlights
Previous articleATP Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Τορίνο
Next articleΧιλή: Στα προημιτελικά των διπλών η Παπαμιχαήλ