Λορέντσο Μουσέτι και Ντάνιελ Έβανς έδωσαν μια εκπληκτική τενιστική “παράσταση” στο Κάλιαρι της Ιταλίας. Δυστυχώς ένας από τους δύο έπρεπε να κερδίσει. Αυτός ήταν ο φοβερός και τρομερός Μουσέτι.

Ο Ιταλός επικράτησε του Έβανς με 6-1, 1-6, 7-6 (8), σε έναν άκρως θεαματικό αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 15 λεπτά και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Sardegna Open.

Στο 1ο σετ της αναμέτρησης ο Μουσέτι ήταν καταιγιστικός. Ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο court, έβρισκε απάντηση σε κάθε χτύπημα του 30χρονου Βρετανού και έκανε το 1-0 με συνοπτικές διαδικασίες.

Το 2ο σετ ανήκει στο Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης. Ήταν αποφασισμένος να φέρει το ματς στα ίσια και τα κατάφερε. Επέβαλε τον ρυθμό του, έχοντας εξαιρετικές επιστροφές και ποικιλία στα χτυπήματα του και οδήγησε τον αγώνα σε 3ο σετ.

Εκεί ο Λορέντσο Μουσέτι έλαμψε. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, άντεξε στην πίεση του Έβανς, έσωσε 4 match point στο Tie Break και πήρε μια τεράστια νίκη.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Τζον Μίλμαν – Λάσλο Τζέρε. Να σημειωθεί πως ο Τζέρε κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο της διοργάνωσης.

SARDEGNA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)