Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τετάρτη (6/10) το βράδυ με “θύμα” τον Άντι Μάρεϊ του οποίου έκλεψαν τα παπούτσια, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι πάνω στα κορδόνια του ο Βρετανός είχε τη βέρα του γάμου του…

Πλέον ο τρεις φορές κάτοχος Grand Slam κάνει έκκληση μέσα από τα soicial media για να τον βοηθήσουν να βρει τη βέρα του καθώς, όπως ο ίδιος είπε, τα πράγματα στο σπίτι δεν είναι και τόσο ευχάριστα…

“Χθες βράδυ επέστρεφα σπίτι μετά από δείπνο και η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο δεν μύριζε και τόσο καλά καθώς είχα ξεχάσει τα παπούτσια μου μέσα.”, ανέφερε ο 34χρονος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

“Έτσι όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο αποφάσισα να τα αφήσω έξω να πάρουν αέρα και να στεγνώσουν από την υγρασία. Δεν έχω μπαλκόνι στο δωμάτιό μου και ούτε φυσικά ήθελα να τα αφήσω μέσα στο δωμάτιο.”

“Έτσι σκέφτηκα να τα αφήσω κάτω από το αυτοκίνητο και να τα πάρω την επόμενη ημέρα το πρωί. Τέλος πάντων όταν επέστρεψα το πρωί τα παπούτσια είχαν εξαφανιστεί.”

“Τα παπούτσια που είχα για το τουρνουά είχαν κλαπεί οπότε έπρεπε να να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα και να αγοράσω άλλα παπούτσια, άλλης εταιρείας, κάτι το οποίο δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά δεν προφανώς δεν είναι και τα ιδανικά.”

“Ωστόσο, καθώς ετοιμαζόμουν για προπόνηση ο φυσιοθεραπευτής μου με ρώτησε που είναι η βέρα μου! Τότε θυμήθηκα ότι δένω τη βέρα στα κορδόνια των παπουτσιών μου επειδή δεν μπορώ να παίξω στους αγώνες με τη βέρα στο χέρι μου.”

“Επομένως εκτός από τα παπούτσια έχει κλαπεί και η βέρα μου. Περιττό να πω ότι είμαι στη μαύρη λίστα στο σπίτι οπότε θέλω να βρω τη βέρα μου.”

Οι υποχρεώσεις του Άντι Μάρεϊ στο Indian Wells ξεκινούν την Παρασκευή (8/10) κόντρα στον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό στο πλαίσιο του 1ου γύρου της διοργάνωσης. 

ΒNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAWOOP (-10h)

Video highlights
Previous articleΈρημος σημαίνει… λιγότερα toilet breaks
Next articleΤσιτσιπάς: “Εξαιρετικές συνθήκες, υπέροχη διοργάνωση”