Άντι Μάρεϊ και Αντζελίκ Κέρμπερ είναι τα πρώτα μεγάλα ονόματα που κάνουν γνωστό πως θα αγωνιστούν στο Mutua Madrid Open Virtual Pro, το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου…


 

Οι διοργανωτές του combined τουρνουά της Μαδρίτης σκέφτηκαν έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να κρατήσουν τους φίλους του τένις κοντά στο άθλημα αυτές τις δύσκολες μέρες, βοηθώντας παράλληλα τους αθλητές που βρίσκονται χαμηλά στις παγκόσμιες κατατάξεις και δυσκολεύονται οικονομικά αυτό το χρονικό διάστημα που δεν υπάρχει δράση.

Πιο συγκεκριμένα, το τετραήμερο 27-30 Απριλίου θα διεξαχθεί το Mutua Madrid Open Virtual Pro. Ένα εικονικό τουρνουά μέσω της κονσόλας PS4 και το βιντεοπαιχνίδι Tennis World Tour.

Σκοπός των διοργανωτών, είναι να λάβει χώρα το τουρνουά φέτος έστω και εικονικά, παρά την αναβολή λόγο του κορονοϊού.

Την Πέμπτη, οι άνθρωποι του θεσμού έκαναν γνωστά τα πρώτα ονόματα που θα παίξουν από τα σπίτια τους στο εικονικό τουρνουά. Άντι Μάρεϊ και Λούκας Πούιγ από τους άνδρες, Αντζελίκ Κέρμπερ και Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο από τις γυναίκες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το ταμπλό του τουρνουά και μένει να δούμε αν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά ή την Μαρία Σάκκαρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έπαθλο που θα μοιραστεί στους νικητές, ανέρχεται στα 150.000 ευρώ.

Οι νικητές θα επιλέξουν που θα δοθούν αυτά τα χρήματα, για την βοήθεια αθλητών και αθλητριών που έχουν οικονομικές δυσκολίες και βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα των παγκοσμίων κατατάξεων της ΑΤΡ και της WTA.

 

Δημήτρης Χαλιάπας