Ο Άντι Μάρεϊ ήταν ένας εκ των αποδεκτών των…κεφιών της κληρωτίδας του φετινού Ρολάν Γκαρός!

Κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός το 2017 ήταν το τελευταίο χρονικά ματς στο χώμα στην καριέρα του Βρετανού τενίστα και, τρία και πλέον χρόνια μετά, θα αντιμετωπίσει πάλι τον 35χρονο Ελβετό, αυτή τη φορά για τον 1ο γύρο του Γαλλικού Όπεν!

Ο 33χρονος Σκωτσέζος δεν αποθαρρύνθηκε πάντως από την κλήρωση και την είδε ως μια προοπτική να πάρει, με το “καλημέρα”, μία πολύ μεγάλη νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια του τουρνουά!

“Σίγουρα ήταν μια διασκεδαστική κλήρωση! Ήταν η πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια που παρακολούθησα ζωντανά μία κλήρωση τουρνουά! Φυσικά, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς! Το τελευταίο ματς που παίξαμε εδώ ήταν κτηνώδες. Στο τέλος του αγώνα δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω”.

“Πρέπει να είμαι ρεαλιστής ως προς τις προσδοκίες μου. Εχω προπονηθεί μόλις δέκα μέρες στο χώμα τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Το ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τον Σταν είναι, υπό μία έννοια, εκπληκτικό! Φυσικά, ίσως θα προτιμούσα κάτι πιο βατό που να μου δώσει την ευκαιρία να χτίσω ρυθμό αλλά, από την άλλη, μία νίκη κόντρα στον Σταν θα δώσει τεράστια ώθηση. Ανυπομονώ για την Κυριακή!” ανέφερε ο Muzza.

Κώστας Αϊτάκης