Ο Άντι Μάρεϊ είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της αποθεραπείας του και δεν θέτει χρονικό όριο της επιστροφής του στα μονά του τένις!


Πολύ ευχάριστα δείχνουν να είναι τα νέα της αποθεραπείας του Άντι Μάρεϊ!

Ο 32χρονος τενίστας που έκανε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση για το Fever Tree Championships του Queen’s στο οποίο θα αγωνιστεί στα διπλά δίπλα στον Φελισιάνο Λόπεζ, μεταφέρει χαρμόσυνα νέα για την κατάσταση του γοφού του.

 

“Ακόμα, η πρόοδος πηγαίνει πολύ αργά. Ωστόσο νιώθω καλά, δεν υπάρχει πόνος και απολαμβάνω την προπόνηση και τη διαρκή βελτίωση. Δεν νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος για τα μονά αμέσως μετά το Wimbledon, χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά να γίνει”.

“Θα ήθελα σε κάποιο σημείο της φετινής σεζόν να επιστρέψω στα μονά. Ακόμα όμως δεν θέλω να βάλω χρονοδιάγραμμα ούτε για το Αμερικανικό Όπεν ούτε για κάτι άλλο. Προς το παρόν, απολαμβάνω την τωρινή κατάσταση που για μένα είναι μια μεγάλη βελτίωση. Αν παίξω και μονά σε μερικούς μήνες θα είναι ένα μεγάλο μπόνους” ανέφερε ο Muzza που είναι, δικαιολογημένα, το πρόσωπο των ημερών στο Λονδίνο καθώς ο κόσμος αδημονεί να τον δει έστω και στα διπλά και να του δώσει κουράγιο ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια επαναφοράς στο τουρ!

 

Κώστας Αϊτάκης