Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές του Mutua Madrid Open, οι βαθμολογούμενοι τενίστες του κάτω μέρος του ταμπλό θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους το Σάββατο στο Caja Magica.

Αυτό περιλαμβάνει τις πρεμιέρας στη Μαδρίτη των Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ αλλά και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Οι δύο τελευταίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του Barcelona Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εγκατέλειψε τη μάχη με τον Άρθουρ Φις στα προημιτελικά της διοργάνωσης, νιώθοντας ενοχλήσεις στη μέση ενώ ο Αλκαράθ κατάφερε να ολοκληρώσει τον τελικό με τον Χόλγκερ Ρούνε αν και είχε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι.

Αμφότεροι αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο Μαδριλένικο Masters, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει την Τετάρτη.

Ο Τσιτσιπάς περιμένει στο 2ο γύρο είτε τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ είτε κάποιον τενίστα από τα προκριματικά, ο Αλκαράθ το νικητή της αναμέτρησης Μπεργκς-Νισιόκα ενώ ο Τζόκοβιτς είτε τον Ματέο Αρνάλντι είτε Qualifier.

Την Παρασκευή θα ριχτούν στη μάχη οι Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μεντβέντεφ και Ρούνε. Η προημιτελική φάση θα χωριστεί σε δύο ημέρες (Τετάρτη, Πέμπτη) ενώ οι ημιτελικοί των ανδρών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (02/05).

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

Video highlights
Previous articleΝαδάλ: “Δεν μου λείπει το τένις” (vids)
Next articleATP Race: Στην κορυφή και με καλή διαφορά ο Αλκαράθ