Με την ημιτελική φάση συνεχίστηκε το διεθνές τουρνουά U16 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (6-13/4) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Les Raquettes Tennis Academy, με τις Λυδία Παναγιωτίδου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου να κοντράρονται στον τελικό του μονού, ενώ Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη θα παίξουν για τον τίτλο του διπλού κόντρα στις Δήμητρα Κουμουτσέα και Κατερίνα Ουσταμπασίδου.
Στα αγόρια ο Ραφαήλ Γακόπουλος είχε μια εξαιρετική ημέρα καθώς πέρασε στον τελικό του μονού, ενώ μαζί με τον Αλέξανδρο Νούλα κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό.
Στα ημιτελικά των κοριτσιών η Νο1 του ταμπλό Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι την Νο4 του ταμπλό και συμπαίκτριά της στο διπλό, Κωνσταντίνα Βολονάκη με 6-2, 6-7(3), 6-4 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό.
Εκεί θα παίξει με την Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η οποία στον άλλο ημιτελικό της ημέρας κέρδισε με 6-1, 6-1 την Νο2 του ταμπλό Κατερίνα Ουσταμπασίδου.
Στα ημιτελικά του διπλού οι Νο1 του ταμπλό Παναγιωτίδου και Βολονάκη κέρδισαν τις Νο4 του ταμπλό, Αγγελίνα Γκλαβάς και Στέλλα Νούτσου με 6-4, 6-4, και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις Δήμητρα Κουμουτσέα και Κατερίνα Ουσταμπασίδου που με τη σειρά τους επικράτησαν των Νο3 του ταμπλό Ζωή Κεφαλά και Χαρίκλεια Ζήνα με 6-0, 6-3.
Στον ημιτελικό των αγοριών ο Ραφαήλ Γακόπουλος κέρδισε τον Τούρκο και Νο2 του ταμπλό, Ζίγια Αϊμπέρκ Αϊντίν με 6-0, 7-5 και στον τελικό της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Σκοπιανό Γκόριαν Βουκικέβικ.
Στο διπλό Γακόπουλος και Αλέξανδρος Νούλας κατέκτησαν τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό τους Τούρκους Ερέν Τσάβους και Χουσεϊν Τούνα Τσάβους με 2-6, 6-3, 10-6.
BOYS SINGLES | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | SCHEDULE