Η γνωστή γαλλική εταιρία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μέχρι το 2025 χρονιά στην οποία οι δύο πλευρές θα συμπληρώνουν 8 χρόνια κοινής πορείας. 

“Ο Νόβακ δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά και ένας από τους μεγάλους πρωταθλητές τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Θα τολμούσα να πω ότι η συνεργασία μας το 2017 ήταν ένα πραγματικό “πραξικόπημα”. Το θάρρος, η επιμονή του και η καλοσύνη του με εντυπωσίασαν κι έτσι συνεχίζουμε μαζί την κοινή μας πορεία έτσι ώστε να τον συνοδεύσουμε στις νέες του προκλήσεις.”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lacoste, Τιερί Γκιμπέρ.

Από τη μεριά του ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε: “Με τον Τιερί Γκιμπέρ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Μιλάμε τακτικά κι ένιωσα τη στήριξή του από την αρχή της συνεργασίας μας σε κάθε σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Μιλάει ακόμη και με το fan club μου στα social media! Είναι απίστευτο να βλέπω όλους αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους να συγκεντρώνονται σε ένα Μέσο για να εκδηλώσουν τη στήριξή τους προς το πρόσωπο μου.”