Η κόντρα ανάμεσα σε Νικ Κύργιο και Νόβακ Τζόκοβιτς δεν λέει να «κοπάσει», αφού μετά τις δηλώσεις του Νόλε, στις οποίες ανέφερε ότι δεν τρέφει κανέναν σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο του, ο Αυστραλός φρόντισε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Φερέιρα Σίλβα για τη πρεμιέρα του Australian Open ο 25χρονος τενίστας απάντησε σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Σέρβου, τονίζοντας: ”Είναι παράξενο για εμένα αυτό, διάβασα τι είπε. Ισχυρίστηκε ότι δεν με σέβεται ακόμη και εκτός court, ως άνθρωπο.

Αν έλεγε ότι δεν συμμερίζεται τη συμπεριφορά μου εντός court, θα το κατανοούσα, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα στο παρελθόν κάποιες αντιδράσεις που δεν ήταν σωστές.

Όμως, ακόμη και όταν παίξαμε μαζί, δεν είχα κάποια συμπεριφορά απέναντι του που θα μπορούσε να τον ενοχλήσει. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί ανέφερε ότι δεν με σέβεται και εκτός court.

Ο Νικ αναφέρθηκε ακόμη και σε κάποιες καλές πράξεις που έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τονίζοντας ότι βοήθησε με τη στάση του τον κόσμο.

Πιστεύω ότι έκανα αυτό που μπορούσα για να βοηθήσω ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μετέφερα φαγητό και προσπαθούσα να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου.

Ήμουν πολύ προσεχτικό στο τι έκανα, δεν ήθελα να διαδώσω τον ιό σε κανέναν.

Για αυτό μου είναι εντελώς παράλογο το γεγονός ότι δεν με σέβεται εκτός court, αφού έχω δείξει ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά ο Νόβακ είναι μια πολύ «παράξενη» γάτα.

 

Δημήτρης Τσαπνίδης

Video highlights
Previous articleAO: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Γουίλιαμς
Next articleHighlights: Η φοβερή πρεμιέρα του Νόλε – VIDEO