Μίλησε στο podcast του Μάικ Τάισον ο Νικ Κύργιος, εξηγώντας κατά βάση τις δυσκολίες που βίωνε με το να κλείσει συμφωνίες με χορηγούς, καθώς επί χρόνια τα media του δημιουργούσαν την εικόνα ενός κακού και ευέξαπτου αθλητή που βρίζει, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας είπε χαρακτηριστικά πως μπορεί να έβγαζε το θυμό του σε μία ρακέτα, σε έναν πολύωρο αγώνα με υψηλή ένταση και ρυθμό, και οι άνθρωποι από τα μέσα ενημέρωσης να συγκρατούσαν μόνο αυτό, ώστε να βγει προς τα έξω μόνο αυτή η πλευρά του.

“Έχω πολλές χορηγίες, αλλά με το τένις αυτό το κομμάτι δεν ήταν πάντα εύκολο. Μου δημιουργούσαν την εικόνα του κακού για αρκετό καιρό στην καριέρα μου. Όταν μπορεί απλά να έσπαγα μια ρακέτα, σε έναν αγώνα 4 ωρών, όπου θα έπαιζα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για 5 δευτερόλεπτα θα έσπαγα μια ρακέτα και θα ήταν το μόνο που θα εστίαζαν όλοι.

Ήταν πολύ δύσκολο για μεγάλο μέρος της καριέρας μου να κλείσω συμφωνίες. Με έλεγαν ευέξαπτο, ότι βρίζω, και γενικά ότι μόνο αυτό κάνω. Τώρα νιώθω σίγουρα πιο αποδεκτός, αρκετός κόσμος με υποστηρίζει και θέλει να τα πάω καλά, ειδικά στο Wimbledon πέρσι το ένιωσα αυτό”.

Video highlights
Previous articleHighlights: Έτσι προκρίθηκε στον τελικό ο Χουρκάτς (vid)
Next articleΜόναστιρ: Εκτός κυρίως ταμπλό η Παπαμιχαήλ