Μετά την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-3, 6-4 για τη 2η ημέρα των αγώνων στο Laver Cup, ο Νικ Κύργιος άφησε και πάλι υπονοούμενα για πρόωρη συνταξιοδότηση, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει για πόσο ακόμα θα έχει την θέληση να παίζει τένις.

Ο Ελληνοαυστραλός που έχει κατρακυλήσει στο Νο96 της παγκόσμιας κατάταξης, λόγω των λίγων τουρνουά που παίζει αλλά και των κακών αποτελεσμάτων, είπε ότι προσπαθεί να χαρεί όσο το δυνατόν τη συμμετοχή του στο Laver Cup καθώς δεν γνωρίζει αν θα παίξει ξανά στη διοργάνωση.

“Δεν θα πω ότι αυτό είναι το τελευταίο μου Laver Cup αλλά πραγματικά δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα παίζω τένις. Προσπάθησα να χαρώ την κάθε στιγμή σήμερα. Για όσο βρίσκομαι στο court θα προσπαθώ για το καλύτερο αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα και να υποστηρίξω ότι θα παίζω για 5-6 χρόνια ακόμη στο tour. Δεν είμαι έτσι εγώ” είπε χαρακτηριστικά ο 26χρονος Κύργιος.

 

 

 

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του Νικ Κύργιου, τονιζοντας: “Είναι καποιος που χωρίς πολύ προπόνηση και προετοιμασία, μπορεί να παίξει το καλύτερό του τένις, λόγω του τεράστιου ταλέντου που έχει σαν αθλητής”