Η δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων, στη συνεργασία Ζβέρεφ-Φερέρ ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τον Γερμανό τενίστα θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του χρόνου και βλέπουμε.

Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, φαίνεται να είναι πολύ ικανοποιημένος από το trial με τον Ισπανό που πέρυσι αποσύρθηκε από το επαγγελματικό τένις και κάνει την πρώτη του προσπάθεια στην προπονητική.

“Η δοκιμαστική περίοδος τελείωσε. Τώρα είμαστε μαζί, ένα ζευγάρι. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον απίστευτα καλά και τώρα είμαστε ομάδα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζβέρεφ, μετά τη νίκη επί του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ για το Ultimate Tennis Showdown στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου στη Γαλλία.

Στις αρχές Ιουλίου, ο Ζβέρεφ είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να περάσει μια δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων με τον Φερέρ στο Μόντε Κάρλο.

Το 2019, ο Σάσα είχε στην ομάδα του τον Ιβαν Λεντλ με τον οποίον “χώρισαν”, όχι και με τις καλύτερες προϋποθέσεις και κράτησε τον πατέρα του ως βασικό προπονητή.

“Ο Νταβίντ και ο πατέρας μου θα είναι οι δύο προπονητές μου τώρα. Και οι δύο είναι εξαιρετικά σημαντικοί στην ομάδα” δήλωσε ο Ζβέρεφ από τη Νίκαια.