Ο Ισπανός αναλυτής του Eurosport, Άλεξ Κορέτσα εκτιμά ότι το 2024 ο Κάρλος Αλκαράθ θα ξεκινήσει πνευματικά ανανεωμένος και έτοιμος να προσθέσει ακόμα περισσότερους τίτλους στο ενεργητικό του, ενώ θεωρεί ότι το Australian Open είναι ένα Grand Slam το οποίο του ταιριάζει απόλυτα. 

“Για μένα η κατάκτηση ενός ακόμα Grand Slam θα έκανε τη σεζόν του Αλκαράθ πολύ καλή. Για παράδειγμα πιστεύω ότι το Roland Garros θα είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος γι’ αυτόν. Μετά από αυτό που συνέβη πέρσι (κράμπες στον ημιτελικό με τον Τζόκοβιτς), νομίζω ότι θα το διαχειριστεί διαφορετικά. Θα έχει λιγότερο άγχος και θα θέλει να πάει στο Παρίσι για να κερδίσει γιατί γνωρίζει ότι είναι ένα μεγάλο Slam.”, είπε ο Κορέτσα. 

“Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Αλκαράθ θα κερδίσει όλα τα Grand Slam σε όλες τις επιφάνειες, όπως και τα Masters 1000. Θεωρώ ότι θα είναι ένας παίκτης που θα κερδίσει όλους τους σημαντικούς τίτλους κι αυτό οφείλεται στον τρόπο που παίζει, τις φιλοδοξίες που έχει και στον χαρακτήρα του.”

“Θεωρώ ότι το Australian Open του ταιριάζει απόλυτα λόγω των συνθηκών και του τρόπου που αναπηδά η μπάλα. Θα μοιάζει σαν τα βραδινά παιχνίδια στη Νέα Υόρκη στο US Open. Νομίζω ότι αν πάει καλά προετοιμασμένος στη Μελβούρνη θα είναι τέλειο γι’ αυτόν. “

Video highlights
Previous articleΜόναστιρ: Πρόκριση στους “16” για Σακελλαρίδη
Next articleHighlights: Το ντεμπούτο των Τσιτσιπά και Μπαντόσα (vid)