Ο Άλεξ Κορέτσα περιέγραψε την προετοιμασία του Κάρλος Αλκαράθ “ασυνήθιστη” μετά την απόφασή του να μην αγωνιστεί σε κανένα warm up τουρνουά πριν από τη Μελβούρνη, ωστόσο από την άλλη ο Ισπανός αναλυτής του Eurosport τόνισε ότι αυτό δείχνει και μεγάλη εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του ο 20χρονος τενίστας και Νο2 του κόσμου. 

“Είναι λίγο ασυνήθιστο να μην παίζεις κανένα τουρνουά πριν από το Australian Open, αλλά νομίζω ότι θα βρει τι ρυθμό του μέσα από τους αγώνες”, είπε στο Eurosport ο Κορέτσα. “Ελπίζω ότι θα έχει μια κλήρωση με παίκτες στα μέτρα του καθώς τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει παίξει.”

“Παράλληλα η απόφαση αυτή δείχνει ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό του. Αν τα πάει καλά θα πουν ότι ήταν εξαιρετική απόφαση, αν δεν τα πάει ο κόσμος θα μιλήσει για έλλειψη αγώνων. Πρέπει να ακολουθείς την καρδιά σου. Ό,τι αισθάνεσαι καλύτερο για σένα και το παιχνίδι σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν πήρες τη σωστή απόφαση αν δεν έχει παίξει στο τουρνουά πρώτα. Αλλά αν ήταν αυτό το πλάνο πριν από το Australian Open νομίζω ότι ήταν μια καλή απόφαση.”

Video highlights
Previous articleΣερβία: Με νίκες προχώρησαν Κουκούλη και Ζήνα
Next articleΒιλάντερ: “Ίσως ήταν η τελευταία φορά που επέστρεψε ο Ναδάλ”