Σύμφωνα με πληροφορίες, η Adidas θέλει να “δέσει” τη Ναόμι Οσάκα και να την κάνει την πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτριά της


 

Έτοιμη να υπογράψει νέο συμβόλαιο για ένδυση/υπόδηση ύψους 8,5εκ. δολαρίων το χρόνο (!) είναι η Ναόμι Οσάκα, εξαργυρώνοντας πολύ γρήγορα τον τεράστιο άθλο της με την κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν!

Η 20χρονη, έγινε η πρώτη Γιαπωνέζα τενίστρια που κατακτά Grand Slam και πλέον ετοιμάζεται να γίνει και το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο της Adidas!

Η Γερμανική εταιρία, έχει στο δυναμικό της μεγάλα ονόματα του γυναικείου τένις, και αθλητισμού γενικότερα όμως η Ναόμι Οσάκα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια της Adidas!

Αυτή τη στιγμή, η Οσάκα λαμβάνει 100,000 δολάρια το χρόνο από την Adidas και το συμβόλαιό της λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Η Ναόμι Οσάκα πρόσφατα έγινε και πρεσβευτής του Ιαπωνικού κολοσσού, Nissan και στην παρουσίασή της στη Γιοκοχάμα, μαζεύτηκε πλήθος δημοσιογράφων.

Mεγαλωμένη, κυρίως, στις ΗΠΑ από Γιαπωνέζα μητέρα και Αϊτιανό πατέρα (χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της), η Οσάκα καταλαμβάνει πλέον το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης του γυναικείου τένις.