Πολύ απαιτητική κλήρωση είχε η Μαρία Σάκκαρη στο comeback της στο τουρ μετά το Αμερικανικό Όπεν στο τουρνουά της Μόσχας.


Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει!

Μετά τα προβλήματα τραυματισμού που την κράτησαν μακριά από το τουρ αποσύροντας τη συμμετοχή της σε Σεούλ και Λιντζ, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο τουρνουά της Μόσχας όπου την περιμένουν δύσκολα από την αρχή!

Στο Νο7 του ταμπλό της Μόσχας βρίσκεται η Μαρία και αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τη “γηπεδούχο” Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, μία πολύ έμπειρη τενίστρια και εγνωσμένης αξίας big hitter.

Αν περάσει το δύσκολο τεστ της Ρωσίδας είναι πιθανόν να αγωνιστεί κόντρα στην καλή της φίλη, Άλια Τομλιάνοβιτς, ενώ στον προημιτελικό μπορεί να συναντήσει την Ελίνα Σβιτολίνα, Νο1 του ταμπλό.

Η επίσης “κολλητή” της Μαρίας, Ντόνα Βέκιτς είναι πιθανή αντίπαλος στα ημιτελικά ενώ στο άλλο μέρος του ταμπλό τα πιο δυνατά ονόματα είναι αυτά των Κίκι Μπέρτενς και Μπελίντα Μπένσιτς.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μπορεί να είναι παρέα με τη Σάκκαρη στο βασικό ταμπλό αν κερδίσει την Γκάτο-Μοντικόν στον τελευταίο προκριματικό γύρο!

KREMLIN CUP WTA DRAW| OOP

 

Κώστας Αϊτάκης