Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του μεταξύ τους “διαζυγίου”, οι Γκέμα Τριάι και Μάρτα Ορτέγκα προχώρησαν σε συμφωνίες με τις παρτενέρ με τις οποίες θα πορευθούν στη συνέχεια της σεζόν.

Η Τριάι επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις και θα ενώσεις τις δυνάμεις της με την Κλαούντια Φερνάντεθ. Η μόλις 18 ετών Ισπανίδα αποτελεί μία περίπτωση εξαιρετικά ανερχόμενης και δυναμικής παίκτριας, που έχει ήδη αγωνιστικές παρουσίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι Κλαούντια Φερνάντεθ και Γκέμα Τριάι.

Από την πλευρά της, η Μάρτα Ορτέγκα αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Βερόνικα Βιρσέδα. Η 31 ετών Ισπανίδα αγωνίστηκε το 2023 μαζί με την Κλαούντια Γένσεν και ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Νο15 της κατάταξης του World Padel Tour.

Μάλιστα, η επρόκειτο να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν πλάι στην Αρανζάζου Οσόρο, ωστόσο αυτό το δίδυμο θα μείνει μόνο… στη θεωρία και δεν θα εμφανιστεί ποτέ στην πράξη.

Η Βερόνικα Βιρσέδα.

Ορτέγκα και Βιρσέδα δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους στο κορτ, αφού έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στο πλαίσιο της Εθνικής Ισπανίας, σε διεθνείς διοργανώσεις. Η επισημοποίηση της σύνθεσης διδύμου από τις δυο τους ήρθε μέσω της δήλωσης συμμετοχής στο Qatar Major, το δεύτερο τουρνουά της προσεχούς σεζόν του Premier Padel.

Video highlights
Previous articleΜασσαλία: Ανοίγει το πρόγραμμα της Πέμπτης ο Τσιτσιπάς
Next articleDallas Open: Τέλειο ντεμπούτο για Σέλτον (vid)