Η Σοφία Κένιν δεν προτίθεται να χάσει την ευκαιρία να είναι παρούσα στην επανέναρξη του τουρ και θα αγωνιστεί σε Σινσινάτι και Νέα Υόρκη τις επόμενες εβδομάδες!

Δεν θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει καλύτερα το 2020 για την 21χρονη Αμερικανίδα…

Μετά από ένα breakthrough 2019 στο οποίο πραγματοποίησε μετεωρική άνοδο στο τουρ παίρνοντας τις πρώτες της μεγάλες νίκες και τα πρώτα της σπουδαία αποτελέσματα σε μεγάλα τουρνουά, η Κένιν έφτασε σε άλλο επίπεδο το 2020 καθώς κατέκτησε, εντελώς ανέλπιστα, το Αυστραλιανό Όπεν ανεβαίνοντας στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης!

Και εκεί που το αστέρι της άρχισε να λάμπει, ήρθε ξαφνικά ο κορονοϊός και διέκοψε βίαια τα πάντα.

“Φυσικά και δεν το περίμενα όπως και κανείς μας! Ήταν ένα τεράστιο σοκ για μένα. Νομίζω ότι, προσωπικά, δεν με ευνόησε καθόλου γιατί έπαιζα πολύ καλά, προερχόμουν από τη μεγάλη επιτυχία της Μελβούρνης και ήθελα και άλλα παιχνίδια στα πόδια μου για να συνεχίσω το σερί μου”.

“Ωστόσο, έχω δουλέψει πάρα πολύ σε αυτήν την off season σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Εδώ στις Η.Π.Α. μπορούσα να προπονούμαι κάθε μέρα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι πανέτοιμη και σε πολύ καλή κατάσταση για την επανέναρξη του τουρ” κατέληξε.

 

Κώστας Αϊτάκης