Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να κοουτσάρουν τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο γνωστός προπονητής Ντάρεν Κέιχιλ, απέρριψε τέτοια πρόταση του Ελβετού…


 

Μετά τον Πάολο Μπερτολούτσι ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση του Ρότζερ Φέντερερ για να τον κοουτσάρει, έρχεται η αποκάλυψη του μάνατζερ του “Βασιλιά” Τόνι Γκόντσικ, για την περίπτωση του Ντάρεν Κέιχιλ.

Ο 53χρονος Αυστραλός, που έχει δουλέψει στην καριέρα του με θρύλους του αθλήματος όπως ο Λέιτον Χιούιτ, ο Αντρέ Αγκάσι και ο Άντι Μάρεϊ δούλεψε για εννιά ημέρες στο Ντουμπάι με τον Φέντερερ, όμως δεν ήθελε να συνεχίσει στο πλευρό του καθαρά για προσωπικούς λόγους.

Ο Γκόντσικ μίλησε σε συνέντευξή του για τη συγκεκριμένη απόφαση του Κέιχιλ, που έχει δουλέψει επίσης με τους Βερντάσκο, Χαντούκοβα και Βοζνιάκι.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Ντάρεν είναι φοβερός άνθρωπος, έχει μια φοβερή προσωπικότητα και θα ήταν πραγματικά ένα δώρο για τον Φέντερερ αν δούλευαν μαζί. Πάντως, δεν ήθελε να ταξιδεύει πολύ γιατί έχει οικογένεια, έχει παιδιά και θέλει να είναι κοντά σε αυτά”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας