Ο αθλητισμός χάνει έναν σπουδαίο πρωταθλητή, χάνει έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ο Άντι Μάρεϊ εγκαταλείπει το τένις λόγω τραυματισμού και σπουδαίες προσωπικότητες του αθλήματος, κι όχι μόνο, αισθάνθηκαν την ανάγκη να γράψουν μερικές γραμμές γι’ αυτόν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…


 

Ροντ Λέιβερ, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Άντι Ρόντικ, Στάνισλας Βαβρίνκα και Ντιρκ Νοβίτζκι, είναι μόνο μερικοί από αυτούς που εξέφρασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Άντι Μάρεϊ.

Ο Βρετανός ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στη Μελβούρνη λίγο πριν την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν, πως αναμένεται να αποσυρθεί από το άθλημα φέτος, και είναι πολύ πιθανό να το κάνει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου Grand Slam της νέας σεζόν.

Οι πόνοι του στο ισχίο δεν τον αφήνουν να αγωνιστεί όπως θέλει, και εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή, από το να αποσυρθεί από το τένις. Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις σπουδαίων αθλητών στο Twitter για τον κορυφαίο Βρετανό τενίστα που έχει περάσει ποτέ από τα courts:

Δημήτρης Χαλιάπας