Χάρης Καπόγιαννης και Άννα Αρκαδιανού είναι οι φετινοί πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος τένις του οποίου η αυλαία “έπεσε” το απόγευμα της Κυριακής στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών!


 

Ένα ακόμα πολύ επιτυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις ολοκληρώθηκε στις όμορφες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών κοντά στο Ζάππειο!

Και έχουμε νέους πρωταθλητές!

Τον Χάρη Καπόγιαννη στους άντρες και την Άννα Αρκαδιανού στις γυναίκες!

Ο γιατρός, στην τέταρτη σερί συμμετοχή του σε τελικό Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, έφτασε στη δεύτερη κατάκτηση τροπαίου κερδίζοντας τον 19χρονο Αλέξανδρο Σκορίλα με το εντυπωσιακό 6-3, 6-0.

Ο 29χρονος τενίστας, αφού κέρδισε έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό κόντρα στον Λευτέρη Θεοδώρου, κατόρθωσε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του κόντρα στον “πρωτάρη” σε τελικούς Πενελληνίου, Σκορίλα, που ήταν φανερά επηρεασμένος από την υπερπροσπάθεια της νίκης του στα ημιτελικά κόντρα στον κάτοχο του τίτλου, Πάρη Γεμουχίδη.

Στις γυναίκες, θριάμβευσε η 18χρονη Άννα Αρκαδιανού!

Πέρσι, είχε φτάσει μέχρι τον τελικό χάνοντας από την Ελένη Μτσεντλίτζε, φέτος, κόντρα στην ίδια αντίπαλο, πήρε την εκδίκησή της κερδίζοντας με 6-3, 6-3 για να στεφθεί, για πρώτη φορά στην καριέρα της, πρωταθλήτρια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της διοργάνωσης και ραντεβού του χρόνου!

 

Κώστας Αϊτάκης