Το My Game είναι ένα διαδικτυακό συνέδριο όπως ποτέ άλλοτε. Φιλοξενείται για 9 ημέρες ξεκινώντας την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020.

Κάθε διήμερη ενότητα επικεντρώνεται σε ένα βασικό θέμα και περιλαμβάνει 4 παρουσιάσεις βασικών σημειώσεων, 3 εκδηλώσεις μπόνους, μια διαδικτυακή αίθουσα που βασίζεται σε τοπικό επίπεδο και συνεδρίες καινοτομίας που παρουσιάζονται από τους συνεργάτες μας.

Μπορείτε να επιλέξετε να απολαύσετε κάθε εκδήλωση και παρουσίαση, ή απλώς να επιλέξετε με βάση τα ενδιαφέροντά σας, όλα στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμη εκτεταμένη πρόσβαση στις ηχογραφήσεις για ένα χρόνο μετά την εκδήλωση.

Το συνέδριο περιλαμβάνει δικτύωση μέσω των διαδικτυακών αιθουσών , ζωντανές εκδηλώσεις συνομιλίας και πίνακες συζητήσεων. Θα λάβετε επίσης περιλήψεις και βασικές επιλογές για κάθε παρουσίαση μετά την εκδήλωση.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε, να μάθετε και να αναπτυχθείτε με ένα πραγματικά παγκόσμιο σύνολο παρουσιαστών και προπονητών από όλο τον κόσμο.

Συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τους ομιλητές και τα θέματα του συνεδρίου και κάνετε εγγραφή εκεί που εσείς θέλετε.

https://conference.evolve9.com