Το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα από 2 έως 7 Μαΐου θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά την καλύτερη διαφήμιση για το νησί σε όλο τον κόσμο. Για έξι ημέρες η καρδιά του τένις θα χτυπάει στη Ρόδο, με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α. να «φορούν» τα καλά τους και να προετοιμάζονται για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί για έκτη φορά στη Ρόδο, μετά το 2017, το 2018, το 2019, το 2021 και το 2022.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αθλητικό event, το οποίο θα διαφημίσει τη Ρόδο σε όλα τα μήκη και πλάτης της Γης και το κέρδος για το νησί θα είναι πολλαπλό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όταν συνδυάζεται ο αθλητισμός με τον τουρισμό, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο συνδυασμό, που μπορεί να αποφέρει οφέλη για το νησί της Ρόδου.

Το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, οι άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και το επίσης υψηλό επίπεδο των αγώνων, αποτελούν εχέγγυα για μία άριστη διοργάνωση από 2 έως 7 Μαΐου στη Ρόδο. Για μία ακόμη χρονιά, θα έρθουν στο νησί πολλοί αθλητές ηλικίας από 30 έως 75+ ετών, που θα επιδιώξουν να παίξουν, να ευχαριστηθούν το τένις και φυσικά να απολαύσουν τις ομορφιές και τις παραλίες της Ρόδου.

Το I.T.F. Senior MT200 που θα διεξαχθεί στη Ρόδο αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το νησί και ήδη οι υπεύθυνοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να στεφθεί κι αυτή η διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία.

Εξάλλου, σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι διεργασίες για το I.T.F. Senior 2023, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές συνεχίζονται σε καθημερινή βάση διαδικτυακά και θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 25 Απριλίου.

Το I.T.F. Senior είναι ένα παγκόσμιο τουρνουά της κατηγορίας Senior δηλαδή, αφορά άνδρες και γυναίκες άνω των 30 ετών σε κατηγορίες, ανά 5 χρόνια στα μονά και ανά 10 χρόνια στα διπλά έως την ηλικία των 75+ ετών. Για πρώτη φορά η συνδιοργάνωση αυτή του Ρ.Ο.Α. με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου διεξήχθη τον Απρίλιο του 2017 ξεκινώντας από την κατηγορία G5 (Grade 5 η πιο χαμηλή) και είναι ένα από τα 6 ITF Senior τουρνουά που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Video highlights
Previous articleIMG Futures Stars: Εορταστικό κλίμα στο Τάτοϊ – Φιλική νίκη Φριτς
Next articleHighlights: Η νίκη του Φριτς επί του Τιαφό στο Τατόι