Η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις (ITF) ανακοίνωσε την ακύρωση του τουρνουά ITF Juniors J100 που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της έκκρυθμης κατάστασης στην περιοχή και των ανησυχιών για πιθανή κλιμάκωση της κρίσης. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η ITF έκρινε ότι η διεξαγωγή της διοργάνωσης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με την απαραίτητη ασφάλεια για αθλητές, προπονητές και συνοδούς.

Κανονικά το J60 στη Λάρνακα

Την ίδια στιγμή, το τουρνουά ITF Juniors J60 που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Λάρνακα πραγματοποιείται κανονικά, με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων junior αθλητών που αγωνίζονται στη διοργάνωση.

Η ITF παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην περιοχή και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί, προτίμησε να προχωρήσει σε προληπτική ακύρωση του J100 ώστε να μην υπάρξει οποιοσδήποτε κίνδυνος εν μέσω της γεωπολιτικής έντασης που επικρατεί.

Video highlights
Previous articleATP: Βγάζει τους τενίστες από τη ζώνη πολέμου… με 5.000 ευρώ
Next articleIndian Wells: Πρεμιέρα με Τσιτσιπά την Τετάρτη στην Καλιφόρνια