Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσέλευση του κοινού στο Italy Major της Ρώμης, για το Premier Padel. Σε μία εβδομάδα που… μάστιζε ο καύσωνας, περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Foro Italico, για να απολαύσουν από κοντά τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Παρά το -αναγκαστικά- σπαστό πρόγραμμα, τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα, αλλά και την έλλειψη Ιταλών παικτών στο υψηλότερο επίπεδο, το ιταλικό κοινό αγκάλιασε τη διοργάνωση πιο ζεστά από κάθε άλλη φορά.

Συγκεκριμένα, το 2023 η προσέλευση είχε φτάσει τους 25.000 φιλάθλους, αριθμός μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του 2022, της πρώτης χρονιάς που η Ρώμη φιλοξένησε δράση για το Premier Padel. Βεβαίως, τα κορτ Centrale και Pietrangeli ήταν εκείνα που φιλοξένησαν τους φιλάθλους στις κερκίδες τους, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και άλλα τέσσερα μικρότερα γήπεδα τις πρώτες ημέρες.

Η Ιταλία δείχνει σε όλους τους στατιστικούς τομείς πως αποτελεί χώρα με… καλπάζουσα αύξηση της δημοφιλίας του πάντελ. Την επόμενη εβδομάδα (1-7 Ιουλίου) το ιταλικό κοινό θα έχει ξανά δράση στα μέρη του, με την πόλη της Γένοβας αυτή τη φορά να φιλοξενεί το Genova P2.

Video highlights
Previous articleWimbledon: Ολοκλήρωσε την παρουσία της η Παπαμιχαήλ
Next articleΣτη Χαλκιδική ο Ράφα Ναδάλ για διακοπές και προπονήσεις