Η Δήμητρα Παύλου σημείωσε την 4η νίκη της αυτή την εβδομάδα στο ITF τουρνουά των 15.000 δολαρίων που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (31 Μαρτίου – 6 Απριλίου) στο Ηράκλειο Κρήτης, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Νο511 του κόσμου επικράτησε στον προημιτελικό της Παρασκευής (4/4) της Φινλανδής και Νο4 του ταμπλό Λάουρα Χιεταράντα με 6-4, 6-2, μετά από μία ώρα και 51 λεπτά, παίρνοντας εκτός από το εισιτήριο για τα ημιτελικά και τη ρεβάνς για την ήττα της την περασμένη εβδομάδα.
Στον ημιτελικό του Σαββάτου η Παύλου θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Γερμανίδα και Νο804 στη παγκόσμια κατάταξη, Φραντίσκα Σίμπατ, που ξεπέρασε το εμπόδιο της συμπατριώτισσάς της Αντζελίνα Βίργκες, η οποία εγκατέλειψε μετά το τέλος του 1ου set που είχε κατακτήσει η Σίμπατ με 7-6(3).
W15 HERAKLION SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE