Η ΙΚΕΑ της Ισπανίας, με χιουμοριστική διάθεση, προσέφερε στον Κάρλος Αλκαράθ ένα ράφι για να βάλει τα νέα του τρόπαια, μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ισπανός τενίστας από το σαλόνι του σπιτιού του στη Μούρθια.

Ο Αλκαράθ, τραυματίας και εκτός της τελικής φάσης του Davis Cup στη Μπολόνια, θέλησε να στηρίξει την Εθνική Ισπανίας με το γνώριμο «vamosssss», πανηγυρίζοντας τη νίκη επί της Τσεχίας στην τηλεόραση, μπροστά σε μια σειρά από γεμάτα ράφια με τα τρόπαιά του.

Η λεπτομέρεια αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΙΚΕΑ, η οποία έσπευσε να σχολιάσει με χιούμορ, προτείνοντας να του στείλει ένα ακόμα ράφι. “Θα πρέπει μάλλον να σου στείλουμε ένα ακόμα ράφι, γιατί αυτό φαίνεται πως έχει αρχίσει να γεμίζει”, έγραψε η εταιρεία, κερδίζοντας δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις στο X

 

Video highlights
Previous articleΗράκλειο: Λύγισε στον ημιτελικό η Κοροκοζίδη
Next articleDavis Cup: Η Ισπανία έκλεισε ραντεβού με την Ιταλία στον τελικό (vids)