Πλέον δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν θα ξεμείνετε από μπαταρία, ενώ βρίσκεστε στο court. Το πρώτο backpack της τενιστικής αγοράς, με ηλιακό συλλέκτη, είναι γεγονός και έρχεται από τη Γαλλία…

Η Babolat φέρνει στα courts το πρώτο ηλιακό backpack το οποίο έχει ενσωματωμένο ηλιακό συλλέκτη και μπορείς να φορτίσεις τις συσκευές σου, την ίδια ώρα που εσύ δίνεις τη μάχη σου στο γήπεδο!

Πρόκειται για ένα ακόμη πρωτοποριακό και καινοτόμο προϊόν της Γαλλικής εταιρίας η οποία έχει λανσάρει πρώτη, επίσης, στην αγορά την “έξυπνη ρακέτα” (Babolat Play) και το ηλεκτρονικό βραχιόλι (POP) τα οποία βοηθούν τον αθλητή να βελτιώσει το παιχνίδι του, εξάγοντας πολύτιμα δεδομένα μέσω bluetooth στο κινητό του.

Το ηλιακό πάνελ είναι ισχύος 2 watt και περιέχει μπαταρία 2000mA/h η οποία διαθέτει Micro-USB port για τη φόρτιση όλων των portable συσκευών.

Το Solar Backpack της Babolat, είναι ιδανικό ακόμα και για βόλτες στην εξοχή αφού ο ηλιακός συλλέκτης σας εγγυάται ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία. Αρκεί φυσικά να έχει ήλιο αν και στη χώρα μας δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ιδιαίτερα γι’αυτό…

Το εκπληκτικό gadget της Babolat, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Runner Store & More, στο Golden Hall (τηλ: 2106859642)

solar-backpack17_420.jpg

solar-backpack17-1_420.jpg

solar-backpack17-2_420.jpg\

solar-backpack17-3_420.jpg