Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο χωμάτινο τουρνουά των 25.000$ της Σεβίλλης η Σαπφώ Σακκελαρίδη, η οποία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Βραζιλιάνα Λουάνα Πλάζα Αραούζο κόντρα στην οποία παραχώρησε μόλις δύο games, επικρατώντας με 6-0, 6-2 εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η Νο9 του ταμπλό (προκριματικά) βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της δυνατής Ρουμάνας και Νο391 του κόσμου, Αντρέα Αμάλια Ρόσκα.

Σακελλαρίδη και Ρόσκα είχαν συναντηθεί τον περασμένο Μάιο στο χωμάτινο τουρνουά της Αττάλειας, με την 22χρονη  Ρουμάνα να επικρατεί στον 2ο γύρο με 6-1, 6-3. 

Θυμίζουμε ότι στο κυρίως ταμπλό βρίσκεται ήδη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ η οποία έχει τοποθετηθεί στο Νο2 και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Ισπανίδα Ιβόν Καβαγιέ Ρεϊμέρς, αλλά και η φιναλίστ της Σωζόπολης την περασμένη Κυριακή, Μάρθα Ματούλα, που θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα και Νο8 του ταμπλό Μαρτίνα Ντι Γκιουζέπε.

Θάνος Σταθόπουλος