Ο Ράφαελ Ναδάλ προέβη σε μια αποκάλυψη που θα συζητάνε για καιρό οι διοργανωτές του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο…


 

Ο Ισπανός θρύλος μίλησε για τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε το 2005 στη διοργάνωση και έκανε γνωστό, πως την επόμενη μέρα του τελικού… έχασε μια για πάντα το τρόπαιο, μιας και το ξέχασε στο αεροδρόμιο.

Ο Ράφα εξομολογήθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο περιστατικό και όπως είναι φυσικό, δεν μπορούσε να κρατηθεί από τα γέλια γυρνώντας 15 ολόκληρα χρόνια πίσω.

Τον Άλμπερτ Μοντάνιες κέρδισε στον τελικό ο Ναδάλ με το εμφατικό 6-1, 6-0, για να πάρει τον τίτλο στο Acapulco Open 2005. Βέβαια, το τρόπαιο δεν το χάρηκε για πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το βράδυ μετά τον τελικό, δεν ξέρω γιατί, επιλέξαμε να κάνουμε ένα πάρτι για τον τίτλο που κατέκτησα. Το πρωί της επόμενης μέρας όμως, έπρεπε να πάρουμε την πτήση για την Σλοβακία, όπου θα αγωνιζόμουν στο Davis Cup.

Για κάποιο περίεργο λόγο, επιλέξαμε να πάμε οδικώς από το Ακαπούλκο στην πόλη του Μεξικό. Η κίνηση όμως, ήταν φρικτή και είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε αργοπορημένα στο αεροδρόμιο.

Ήμασταν οριακά για να προλάβουμε την πτήση και χωρίς να έχουμε καθαρό μυαλό, ξεχάσαμε το τρόπαιο στο αεροδρόμιο, όσο τρέχαμε για να προλάβουμε. Το συνειδητοποιήσαμε πολύ αργότερα, αλλά ήταν πολύ αργά. Δεν το βρήκαμε ποτέ”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας

Video highlights
Previous articleΠαλικαρίσια ανατροπή και “4αδα” – VIDEO
Next articleΠαντοδύναμος Τζόκοβιτς – VIDEO