Η Σερίνα Γουίλιαμς, μετά την νικηφόρα πρεμιέρα της στο Γαλλικό Όπεν, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την προσπάθεια του Ράφαελ Ναδάλ στο Παρίσι να ισοφαρίσει τα 20 Grand Slam του Ρότζερ Φέντερερ.

Αν και στην αρχή της τοποθέτησής της, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ναδάλ, στη μάχη των δύο για τον Greatest Off All Time, εφόσον ο Ισπανός κατακτήσει τον τίτλο στη Γαλλία, στη συνέχεια η 39χρονη Αμερικανίδα είχε μια πιο ουδέτερη στάση.

“Νομίζω ο Ράφα. Προφανώς είμαι μεγάλη θαυμάστριά του. Πάντα ήμουν. Όμως, δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο ανθρώπους που είναι εξίσου σπουδαίοι. Άλλωστε, είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πρέπει να επιλέξει κάποιον από τους δύο. Τόσο ο Ρότζερ όσο και ο Ράφα έχουν σπουδαίες καριέρας που το 99% του κόσμου μόνο θα μπορούσε να ονειρευτεί. Ότι έχουν καταφέρει, το αξίζουν. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια και των δύο” είπε χαρακτηριστικά η Γουίλιαμς η οποία επίσης προσπαθεί να γράψει ιστορία στα γήπεδα του Γαλλικού Όπεν, θέλοντας να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ των 24ων Grand Slam τίτλων της Μάργκαρετ Κορτ.