Το ρόλο του στρατηγικού συμβούλου στην ομάδα του Μαϊάμι, τη μία από τις 8 που θα πάρουν μέρος στο Pro Padel League, που αρχίζει το Μάιο, θα έχει ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

“Αισθάνομαι τιμή που αποτελώ μέλος του συλλόγου σε μία τόσο συναρπαστική στιγμή”, είπε ο Αργεντινός. “Μοιραζόμαστε ένα δυνατό πάθος για το άθλημα και είναι μία τρομερή ευκαιρία να περάσουμε σε μία δυνατή κοινωνία όπως αυτή του Μαϊάμι φέρνοντας περισσότερους παίκτες και θεατές πιο κοντά στο παιχνίδι. Το Μαϊάμι είναι το επίκεντρο του Padel και υπάρχουν δυνατά θεμέλια καθώς είναι μία αγορά με μία μοναδική ευκαιρία για έναν σύλλογο να αναπτυχθεί”.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι σκοπεύει να δράσει περισσότερο ως πρεσβευτής και να μοιραστεί τις γνώσεις του ως έμπειρος αθλητής. “Μου αρέσει να παίζω”, είπε στο Associated Press. “Το μεγάλο μου λάθος είναι ότι θέλω να παίζω Padel όπως ένας τενίστας, με εντελώς ίδιο τρόπο. Όταν όμως χτυπάς δυνατά θα χάσεις τον πόντο. Είναι εντελώς διαφορετικά. Τώρα συνηθίζω πως πρέπει να παίζω σωστά και χρειάζομαι καθοδήγηση για να βελτιωθώ”.

Ο Ντελ Πότρο δεν είναι ο μοναδικός που πέρασε από το τένις στο Padel καθώς η Pro League ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο Τόμι Χάας, ο διευθυντής του BNP Paribas Open είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας των San Diego Stingrays.


 

Video highlights
Previous articleCharleston Open: Παρούσα στα προημιτελικά η Μπαντόσα (vid)
Next articleEstoril Open: Αποκλεισμός για Χουρκάτς από τον Θαπάτα Μιράγιες (vid)