Η Μιχαέλα Λάκη, κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα τον τίτλο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ14 της Τσεχίας, και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ακόμη και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων…


 

Οι επιτυχίες της 14χρονης Ελληνίδας τενίστριας, θα μας απασχολήσουν για πολύ στο μέλλον. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Η ραγδαία ανάπτυξη του τένις στην χώρα μας πάντως, ελέω και των επιτυχιών του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, φέρνει στο προσκήνιο πολύ περισσότερο τέτοιες επιτυχίες, νωρίτερα από ποτέ.

Ενδεικτικό παράδειγμα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Την Τετάρτη, προβλήθηκε ένα αφιέρωμα στην Μιχαέλα και τον προπονητή της, Φοίβο Μιχαλόπουλο, με πλάνα από το club της Λάρισας, στο οποίο προπονείται.

Θέμα συζήτησης ; Φυσικά, η καριέρα, οι στόχοι και οι θυσίες της νεαρής αθλήτριας, για να φτάσει κάποια στιγμή στο Top επίπεδο.

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του κεντρικού δελτίου του Star στην Μιχαέλα Λάκη

Μερικά από αυτά που δήλωσε η Μιχαέλα Λάκη:

«Προσπάθησα πάρα πολύ, προπονήθηκα σκληρά και νοιώθω ότι ανταμείφτηκα γι’ αυτό. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο δεν σκέφτομαι την αντίπαλο, αλλά στον τελικό είναι αλήθεια, ότι μπήκα, έπαιξα καλά και τα έδωσα όλα για τη νίκη.

Κάνω κάθε μέρα τέσσερις ώρες προπόνηση. Τρεις με τένις και μια στο γυμναστήριο.

Δεν ήξερα τι είναι το Roland Garros και το Wimbledon μέχρι πρόσφατα, και τώρα μέσα σε πέντε χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου. Επόμενος στόχος είναι να πω στο Top100 της κατάταξης Κ18, για να μπορώ να παίξω σε Juniors Grand Slam».

 

Δημήτρης Χαλιάπας