Ένας πραγματικός πρωταθλητής δεν φαίνεται μόνο στους τίτλους και στα πόσα εκατομμύρια βγάζει ετησίως…

Η συμπεριφορά, μέσα κι έξω απ’τα court, ο σεβασμός και η αναγνώριση των προσπαθειών του αντιπάλου, η ταπεινότητα και η ευγένεια είναι βασικά χαρακτηριστικά ενός σπουδαίου ανθρώπου που “τυχαίνει” να είναι και ταλαντούχος στο άθλημά του.

Όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα στο τένις από τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο Κύριος είναι, μετά το τέλος της επικής αναμέτρησης με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο για τα προημιτελικά του Wimbledon.

Ο Αργεντίνος μόλις τελείωσε το ματς, σωριάστηκε στο έδαφος, εξαντλημένος από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να επιστρέψει στο 5ο σετ.

Ο Ναδάλ, αφού πανηγύρισε ελαφρά τη σπουδαία αυτή νίκη, πήδηξε το φιλέ και κατευθύνθηκε στη βασική γραμμή του Ντελ Πότρο, όπου περίμενε τον αντίπαλό του να σηκωθεί προκειμένου να τον αγκαλιάσει και να του δώσει συγχαρητήρια για την έντιμη μάχη που έδωσε.

Η αγκαλιά που ακολούθησε ήταν αληθινή, σφιχτή και συγκινητική και ξεσήκωσε το κοινό στο Center Court, με τους δύο σπουδαίους αθλητές να μας χαρίζουν μια από τις κορυφαίες στιγμές του 2018!

“Ήθελα να μείνω εκεί για όλο το βράδυ αλλά ο Ράφα ήρθε και είχαμε μια μεγάλη αγκαλιά. Ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους του” είπε ο Ντελ Πότρο, αναφερόμενος στην αγκαλιά των δύο μετά το τέλος του ματς.

Photo Story