Η Μαρία Σαράποβα θα αγωνιστεί μετά από τέσσερις μήνες αποχής στο τουρνουά της Μαγιόρκα σηματοδοτώντας τη νέα προσπάθεια επιστροφής της στο τουρ.


Το 2019 έχει κυλήσει πολύ άσχημα για τη Μαρία Σαράποβα με το επί χρόνια πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο της να έχει κάνει ξανά την εμφάνιση και να την έχει θέσει εκτός από τον Ιανουάριο.

Ούτως ή άλλως, η 32χρονη Ρωσίδα δεν είναι η ίδια τενίστρια μετά την υπόθεση meldonium και την τιμωρία της από το τουρ σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο έχοντας δείξει μόνο “ψήγματα” της παλιάς Μάσα.

Ενώ έχουν ακουστεί ψίθυροι περί απόσυρσης της από το τουρ, η κάτοχος πέντε Grand Slam τίτλων δεν το βάζει κάτω και κάνει μία ακόμα προσπάθειας επαναφοράς της στην WTA.

Το τουρνουά της Μαγιόρκα που ξεκινά στις 17 Ιουνίου της έδωσε wild card ελεύθερης συμμετοχής, μία ενέργεια την οποία “χαιρέτησε” με ποστάρισμα της στα social media η Σαράποβα.

Εκεί θα βρεθεί μαζί με την υπερασπίστρια του τίτλου, Αντζελίκ Κέρμπερ αλλά και τη Βικτόρια Αζαρένκα σε ένα δυνατό τουρνουά προετοιμασίας πριν από την έναρξη του Wimbledon.

 

Κώστας Αϊτάκης