Η Babolat, θα έχει ισχυρή παρουσία στο Davis Cup που θα πραγματοποιηθεί 11 με 14 Σεπτεμβρίου στο Tatoi Club στη Βαρυμπόμπη.

Η κορυφαία και πρώτη τενιστική εταιρία (έτος ίδρυσης 1875), θα συμμετάσχει στη σπουδαία διοργάνωση με δύο ιδιότητες. Για τις ανάγκες του τουρνουά, θα χρησιμοποιηθούν οι κορυφαίες μπάλες για το χώμα, Roland Garros Clay ενώ η Babolat θα αναλάβει την πολύ σημαντική υπηρεσία πλεξίματος των ρακετών των τενιστών που θα συμμετάσχουν.

Στο stringing room θα βρίσκονται τρεις κορυφαίοι πλέκτες, με πολυετή εμπειρία από Grand Slam διοργανώσεις: o Γιώργος Δημητρακόπουλος, o Πέτρος Μπίρης και ο Ντάνιελ Ταβέρνα (Technical Trainer & Partner της Babolat International) οι γνώσεις και η εμπειρία των οποίων, εγγυώνται την κορυφαίου επιπέδου υπηρεσία του πλεξίματος των ρακετών.

Στις εγκαταστάσεις του Τατοϊου, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αγωνιστικών ημερών, θα υπάρχει περίπτερο της Babolat όπου οι λάτρεις του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να προμηθευτούν τα κορυφαία προϊόντα της εταιρίας.

Η Εθνική Ελλάδος Davis Cup, συμμετέχει στο Group III της Ευρωπαϊκής ζώνης του Davis Cup και θα φιλοξενήσει άλλες εφτά ομάδες: Εσθονία, Πολωνία, Λετονία, Βόρεια Μακεδονία, Μονακό, Μαυροβούνιο και Λουξεμβούργο.

Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά. Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και αρχηγός αποστολής ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Στην Ελλάδα, τη Babolat εκπροσωπεί αποκλειστικά η εταιρία ΒΕΤΟ, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, αντιπροσωπεύοντας κι άλλα κορυφαία αθλητικά brands όπως FILA, Arena και Saucony.

BETO AEBE
25ης Μαρτίου 12, Ταύρος 17778
2104839480
www.veto.gr