Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπραίαντ φορώντας ένα μπλουζάκι με το Νο24 που συμβολίζει τον αριθμό που φορούσε στη φανέλα του ο Κόμπι, αλλά και τους Major τίτλους του Τζόκοβιτς. 

“Σκέφτηκα να κάνω αυτό το μπλουζάκι αν μου δοθεί η ευκαιρία και πάρω το τουρνουά, πριν από περίπου 7 ημέρες.”, είπε στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής ο Τζόκοβιτς.

“Ο Κόμπι ήταν στενός φίλος. Κάναμε συζητήσεις για τη νοοτροπία του νικητή όταν πάλευα να επιστρέψω στην κορυφή μετά τον τραυματισμό μου (αγκώνα).”

“Ήταν από τους ανθρώπους που βασίστηκα περισσότερο. Ήταν πάντα εκεί για κάθε είδους συμβουλή και υποστήριξη με τον πιο φιλικό τρόπο. Αυτό που έγινε πριν από μερικά χρόνια με πλήγωσε βαθιά. Έτσι σκέφτηκα ότι το μπλουζάκι αυτό θα είναι μια ωραία συμβολική κίνηση.”

Αμέσως μετά η σύζυγος του Κόμπι Μπράιντ, Βανέσα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέφερε: “Συγχαρητήρια Νόλε. Ο Βασιλιάς αναγνωρίζει τον Βασιλιά.”

Video highlights
Previous articleHighlights: Ο θρίαμβος του Νόλε και η κατάκτηση του 24ου (vid)
Next articleParis Major: Στον “θρόνο” οι Κοέγιο και Τάπια! (vid)