Ο ισχυρός παράγοντας του ελληνικού τένις, Σπύρος Ζαννιάς προέβη σε ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για το μέρος που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Ελλάδας με το Εκουαδόρ το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου. 

Ο πρόεδρος επί 26 χρόνια και πλέον γενικός γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα δεδομένα για την παραχώρηση του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για την κρίσιμη αναμέτρηση με το Εκουαδόρ, ρίχνοντας στο τραπέζι και τη λύση του κλειστού γηπέδου “Τόφαλος” στην Πάτρα, από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ καθυστερεί να απαντήσει. 

Η ανακοίνωση του Σπύρου Ζαννιά:

Αναγκάζομαι να προβώ σε ανακοίνωση, βλέποντας διάφορα δημοσιεύματα το τελευταίο διήμερο, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

 Οι υπηρεσίες της ΕΦΟΑ διερεύνησαν όλες τις δυνατότητες διεξαγωγής της συνάντησης στην Αττική. Έχει υποβληθεί αίτημα στο ΟΑΚΑ από την 10η.11.2022, για παραχώρηση του Μπάσκετ (ΚΛΕΙΣΤΟ), αφού είχε προηγηθεί δική μου ευγενική επικοινωνία  με την “ΚΑΕ  Παναθηναϊκός”. 

Έχουν αποκλειστεί όλες οι λύσεις άλλων κλειστών, όπως σε ΣΕΦ, Λιόσια, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ηλιούπολη λόγω μη διαθεσιμότητας ή μεγέθους και αναμένεται η απάντηση του ΟΑΚΑ. Παράλληλα διερευνήθηκε και είναι διαθέσιμο το στάδιο “ΤΟΦΑΛΟΣ” στη Πάτρα, χωρητικότητας 3.700 θεατών, του οποίου η Διοίκηση αναμένει απάντηση της ΕΦΟΑ.

Με δεδομένο ότι απαιτείται ενοικίαση 1 προκάτ γήπεδο και η απάντηση του ΟΑΚΑ καθυστερεί, θα πρέπει το ΔΣ της ΕΦΟΑ να συγκληθεί άμεσα για λήψη απόφασης., ώστε να φτάσει έγκαιρα το γήπεδο στην Ελλάδα, απευθείας στον προορισμό του.

Θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΦΟΑ.

Video highlights
Previous articleΤριεθνές τουρνουά τένις στην Καβάλα
Next articleΑλκαράθ: Ο… πλουσιότερος παίκτης για το 2022