Η Λένα Δανιηλίδου έδωσε σπουδαία μάχη κόντρα στην Αναστασία Μύσκινα το 2002 και οι άνθρωποι της WTA συγκαταλέγουν τον τότε τελικό του Brasil Open, μέσα στα ομορφότερα ματς στην ιστορία… 


 

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι της WTA παραθέτουν τρία σπουδαία ματς του παρελθόντος και καλούν τους ακόλουθους τους να επιλέξουν ποιο από αυτά δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Μέσα σε αυτές τις τρεις αναμετρήσεις είναι και η μάχη της δικιάς μας, Λένας Δανιηλίδου, κόντρα στην Αναστασία Μύσκινα, στον τελικό του Brasil Open το 2002.

Η Λένα είχε ηττηθεί από την Ρωσίδα με 6-3, 0-6, 6-2, όμως το θέαμα ήταν πέρα για πέρα απολαυστικό, γι’ αυτό άλλωστε, δεν είναι και λίγοι αυτοί που στα σχόλια επιλέγουν το συγκεκριμένο ματς ως καλύτερο από τα τρία που παρέθεσε η WTA.

Μάλιστα, όποιο ματς από τα τρία συλλέξει περισσότερους ψήφους, θα μεταδοθεί ολόκληρο το Σάββατο 27 Ιουνίου, από το κανάλι της WTA στο Youtube.

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες είναι:

Σαμπατίνι-Γκραφ (Lipton, 1992) και Σβιτόλινα-Στίβενς (Σιγκαπούρη, 2018)

Η ανάρτηση της WTA:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📺 Pick your favorite match and watch it on our YouTube channel and Facebook page this Saturday, June 27th, at 12pm ET/5pm BST 🍿 presented by Cambridge Global Payments. What’s your pick of the week? ⬇️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WTA (@wta) στις

 

Δημήτρης Χαλιάπας