Σε μια πραγματική γιορτή για το τένις, Να Λι και Νόβακ Τζόκοβιτς μονομάχησαν μπροστά σε 12,000 θεατές στο κεντρικό court των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Πεκίνου, με την Κινέζα να εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα που της έδωσαν οι διοργανωτές και να αναδεικνύεται νικήτρια της μάχης των φύλων!

Το στοίχημα των διοργανωτών του φιλανθρωπικού exhibition event που διοργανώθηκε την Παρασκευή στο Πεκίνο, κερδίθηκε…

Οι κερκίδες του center court του Ολυμπιακού σταδίου του Πεκίνου σχεδόν γέμισε και όλοι απόλαυσαν τη γιορτή που στήθηκε, με πρωταγωνιστές τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Να Λι, με αφορμή τον εορτασμό για τα 10 χρόνια παρουσίας του China Open.

Σε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, με τον Τζόκοβιτς να παρουσιάζεται περισσότερο χαλαρός και ευχάριστος, η Να Λι είχε προβάδισμα 30-0 σε κάθε game που παίχτηκε, φτάνοντας στη νίκη με 3-2 games στο μίνι σετ των δύο κορυφαίων ονομάτων του παγκοσμίου τένις.

“Είχε πολύ πλάκα το σημερινό παιχνίδι επίδειξης με τη Να Λι. Πάντα είμαι χαρούμενος όταν παίρνω μέρος σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπως και αυτό το παιχνίδι που έγινε για τα άπορα παιδιά της Κίνας. Το σημερινό ματς ήταν για να δώσουμε χαμόγελα σε πολλά παιδικά πρόσωπα, να τα εμπνεύσουμε να παίξουν τένις και ίσως να γίνουν οι επόμενοι πρωταθλητές του παιχνιδιού” τόνισε ο Τζόκοβιτς που δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην Κίνα.

Ο 26χρονος Σέρβος από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο China Open της σειράς ATP World Tour 500, έχοντας ως βασικό αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στο China Open και που βρίσκομαι στο Πεκίνο. Έχω πολλούς θαυμαστές εδώ οι οποίο με υποστηρίζουν πάντα και ελπίζω να καταφέρω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου” πρόσθεσε ο Νόλε.

Ο Τζόκοβιτς, πέρα απ’την υπεράσπιση του τίτλου του στο Πεκίνο, καλείται να διατηρήσει και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε περίπτωση που ο Ράφαελ Ναδάλ φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, τότε ο Ισπανός θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της ATP, ακόμη κι αν ο Τζόκοβιτς κατακτήσει τον τίτλο.

Video highlights
Previous articleΟ Ράφα είναι στη G.O.A.T κουβέντα
Next articleΜια απ’τα ίδια για Παγδατή