Ο πρώην Νο33 και νυν Νο160 τενίστας του κόσμου, Τζον Μίλμαν, προπονήθηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, με τις μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν στο επικείμενο Αυστραλιανό Όπεν και με ανάρτησή του στα social media, έκανε γνωστές τις παρατηρήσεις του.

Ο 33χρονος Αυστραλός, θα αγωνιστεί στο προκριματικό ταμπλό του ΑΟ και στο Twitter, δημιούργησε εικόνα για τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις φετινές μπάλες του αυστραλιανού Tour.

Μάλιστα, έδωσε τα… hot takes του ενόψει του τουρνουά, με βάση την αίσθηση που είχε από τις μπάλες, καθ’ όλη την εβδομάδα προπονήσεών του. Ο Μίλμαν, τις βρήκε πολύ ελαφριές και γρήγορες, πράγμα που θα ευνοήσει τους big hitters.

“Προπονήθηκα την προηγούμενη εβδομάδα, με τις μπάλες του Αυστραλιανού Όπεν 2023. Η γενική μου αίσθηση, είναι πως οι μπάλες είναι πιο ελαφριές και πιο γρήγορες σε σχέση με άλλα χρόνια. Ειδικά, όταν είναι καινούριες.

Δεν είναι οι ευκολότερες για να τις ελέγξεις, ακόμη και σε συνθήκες με υψηλά επίπεδα υγρασίας, όπως έχω εγώ στο Μπρίσμπεϊν. Κύργιος, Χούρκατς και Φριτς, όλοι τους θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι στο φετινό ΑΟ”, έγραψε ο Αυστραλός στο Twiiter.

Ο Τέιλορ Φριτς, που ήταν ένας από τους κορυφαίους της σεζόν που μας πέρασε, σχολίασε την ανάρτηση του Μίλμαν, ρωτώντας τον, αν οι μπάλες του ΑΟ, διαφέρουν από τις κλασικές μπάλες της Dunlop.