Οι Κόκο Γκοφ και Κέιτι ΜακΝάλι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε έναν τελικό grand slam, στο διπλό, την Κυριακή (12/09).

Ωστόσο οι δύο Αμερικανίδες τενίστριες δεν ολοκλήρωσαν με τον ιδανικότερο τρόπο την εξαιρετική πορεία τους στο US Open 2021. Στον τελικό ηττήθηκαν από τις Σαμάνθα Στόσουρ και Σουάι Ζάνγκ με 6-3, 3-6, 6-3.

Το δίδυμο από τις Ηνωμένες Πολιτείες είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα, όμως η εμπειρία των αντιπάλων τους υπερίσχυσε.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονταν όπως θα ήθελαν, η Γκοφ εξοργίστηκε και έριξε με δύναμη την ρακέτα της στο έδαφος. Αυτή εξφενδονίστηκε και παραλίγο να χτυπήσει ένα παιδάκι που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες.

Μετά το τέλος του αγώνα η Γκοφ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αντέδρασε έτσι, ενώ συμπλήρωσε πως λυπάται που η ρακέτα κόντεψε να χτυπήσει το παιδάκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Έχασα έναν τελικό grand slam, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Απογοητεύτηκα. Εννοείται πως δεν ήθελα να πάει εκεί η ρακέτα. Λυπάμαι που κόντεψε να χτυπήσει το παιδάκι στις κερκίδες, δεν έλεγξα τα συναισθήματα μου”.