Το επετειακό τουρνουά για τα 10χρόνια λειτουργίας του Athens Padel Club του 1ου padel club στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/10/23 μετά από τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα.

Με την παρουσία πάρα πολλών θεατών πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας Master Men ανάμεσα στα ζευγάρια Αγγελίνος Τ-Μπαλάφας Π και Χαλαβαζής Δ -Roger Gil Balana με μεγάλους νικητές τους πρώτους. Με σκορ 2-0 ο γνωστός Ted, κατάφερε να “σηκώσει την κούπα” εντός έδρας και η χαρά όπως ήταν αναμενόμενο ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το club είχε επίσημο προσκεκλημένο τον Κο. Λόσταρο Γιώργο, τον ιδρυτή του Athens Padel Club και άνθρωπο που κατάφερε ουσιαστικά να κάνει το padel άθλημα για τους Έλληνες Ο κος. Λόσταρος ήρθε στην Ελλάδα από τα Κανάρια Νησιά όπου κατοικεί μόνιμα μετά από πρόκληση του club και του padelmaniac.gr και τιμήθηκε με ξεχωριστό έπαθλο για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Συγκίνηση, αναμνήσεις και πολύ όμορφες στιγμές καθ΄όλη τη διάρκεια του Σαβ/κου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πραγματοποιηθήκαν αγώνες με φοβερή αγωνιστική διάθεση και αρκετές ανατροπές προσφέροντας μοναδικό θέαμα στου παραβρισκόμενους.

Χρόνια πολλά Athens Padel Club, πολλές ευχές για μια νέα εξίσου πετυχημένη δεκαετία!

 

Video highlights
Previous articleWTA Finals: Έκανε το “2 στα 2” η Σφιόντεκ (vids)
Next articleParis Masters: Βγαίνουν τα εισιτήρια για τα προημιτελικά