Ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε τον 12ο τίτλο του στο Roland Garros και έφτασε τα 18 Grand Slam καριέρας.

Αδιαμφισβήτητα, ένα θρυλικό επίτευγμα που σηκώνει πολύ κουβέντα.

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου Grand Slam της σεζόν, τα θέματα που απασχολούν τον τενιστικό κόσμο, είναι:

  • Πόσους τίτλους μπορεί να κερδίσει ακόμα ο Ράφα στο Παρίσι;
  • Θα ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ στα Grand Slam;
  • Πως εξελίσσεται η κουβέντα για τον GOAT;
  • Γιατί η νέα γενιά δεν μπορεί να προκαλέσει τους Big 3
  • Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για το Wimbledon;
  • Ο Τιμ κέρδισε τον Τζόκοβιτς και τον παγκόσμιο σεβασμό στο Παρίσι, μπορεί όμως να κερδίσει Grand Slam τίτλο;

Ωστόσο, μην περιορίζεσαι σε αυτά. Γράψε τη δική σου άποψη και θα τη δεις να δημοσιεύεται στο κορυφαίο τενιστικό site στην Ελλάδα, ξεκινώντας τον διάλογο μέσα από την πολυπληθής σελίδα του Tennis24 στο Facebook (https://www.facebook.com/tns24)

Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής και αρθρογράφος στο Tennis24


 

“Η άποψή μου” είναι η νέα θεματική στήλη του Tennis24, ικανοποιώντας έτσι την “ανάγκη” των αγνών φιλάθλων να εκφράσουν την γνώμη τους για οποιοδήποτε θέμα (τενιστικό) τους απασχολεί.

Το Tennis24 συνεργάζεται με πολλούς και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και πλέον δίνει ένα ελεύθερο βήμα στους αναγνώστες του προκειμένου να τοποθετηθούν οι ίδιοι σε ένα επίκαιρο ή μη θέμα. Οι προσωπικές ιστορίες/εμπειρίες από την ενασχόλησή σας με το άθλημα, μπορούν επίσης να δημοσιευτούν και να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους χιλιάδες αναγνώστες του Tennis24.

Τα κείμενα τα οποία θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο info@tennis24.gr, θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα, με ονοματεπώνυμο, συντακτικά ορθά (τόνους, διαστήματα, παράγραφοι, όχι κεφαλαία) και φυσικά να σέβονται τον αναγνώστη και το ίδιο το άθλημα, σε κόσμιο και τενιστικό πλαίσιο. Aν θέλετε να επισυνάψετε και μια φωτογραφία της αρεσκείας σας, θα πρέπει να έχει διάσταση πάνω από 1000×500 pixels σε jpg μορφή, διαφορετικά θα επιλέξουμε εμείς μια αντιπροσωπευτική για το άρθρο σας.

Οι δημοσιεύσεις, θα αναρτώνται και στη σελίδα του Tennis24 στο Facebook όπου άλλοι followers θα έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν και να τοποθετηθούν επί του θέματος.