Για το Μπαθ της Αγγλίας αναχώρησε η Εθνική ομάδα Fed Cup των γυναικών προκειμένου να κυνηγήσει την υπέρβαση για την πρόκριση στα προκριματικά του World Group


 

Μετά τη σπουδαία άνοδο στο Group 1 του Fed Cup, πέρυσι στο Tatoi Tennis Club, η εθνική ομάδα των γυναικών έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες και να επιβεβαιώσει την άνοδο του Ελληνικού τένις σε όλα τα επίπεδα.

Με captain τον Τάσο Μπαβέλα και τη Μαρία Σάκκαρη στην αποστολή, η Ελληνική αποστολή αναχώρησε τo πρωί της Δευτέρας για την Αγγλία όπου την Τετάρτη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο του tie, μαζί με τις Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία και Σλοβενία (6-9 Φεβρουαρίου).

Στον άλλο όμιλο, κληρώθηκαν οι Σερβία, Κροατία, Τουρκία και Γεωργία ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε indoor γήπεδα του πανεπιστημίου του Μπαθ.

Οι δύο πρώτες των δύο ομίλων, θα μονομαχήσουν στον “τελικό” και η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στο World Group II Play offs (20-21 Aπριλίου 2019).

Την εθνική μας ομάδα, απαρτίζουν οι Μαρία Σάκκαρη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Άννα Αρκαδιανού οι οποίες τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα κλειστά courts του Tatoi Tennis Club.

Φαβορί για την πρόκριση είναι η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στην οποία θα αγωνιστούν οι Γιοχάνα Κόντα, Χίδερ Ουότσον, Κέιτι Μπούλτερ και Κέιτι Σουάν.

FED CUP GROUP I DRAW