Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Αλληλεγγύης διοργανώνει Course προπονητών τένις Level Ι.

Το ITF CBI Level I Course διοργανώνεται σύμφωνα με το νέο βελτιωμένο σχέδιο και πρόγραμμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Development της ITF. Το Course θα διαρκέσει συνολικά δώδεκα (12) ημέρες και θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο. Ημέρα άφιξης 31 Μαρτίου. Ημερομηνία αναχώρησης 12 Απριλίου.

Το Level I θα διεξαχθεί σε δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος αφορά το τρίτο «Play tennis Course» που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο και αφορά στους υποψήφιους που δεν ολοκλήρωσαν ακόμα το προαπαιτούμενο αυτό Course, για το Level I.

Το τρίτο «Play Tennis Course» θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες και θα διεξαχθεί από 28.03.2024 έως 31.03.2024.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο COURSE προπονητικής CBI (LEVEL I) είναι περιορισμένος και ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων είναι 24 σύμφωνα με τον κανονισμό της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης.

Οι υποψήφιοι επιλέγονται από τους εκπαιδευτές της ITF σύμφωνα με τις επιδόσεις τους στα Play Tennis Courses αλλά και από τους κανόνες ισότητας των φύλων.

Οι υποψήφιοι του 3ου Play Tennis Course έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλεγούν σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες.

Οι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν ήδη το 1ο ή 2ο Play Tennis Course είναι ήδη στη λίστα επιλογής και εφόσον επιλεγούν θα ειδοποιηθούν τις επόμενες μέρες με mail .

Το κόστος συμμετοχής στο 3ο Play Tennis Course είναι 120 ευρώ.

Η εγγραφή των συμμετεχόντων στο CBI LEVEL I εφόσον επιλεγούν είναι 70 δολάρια (65 ευρώ) ενώ όλο το κόστος διαμονής – διατροφής καλύπτεται από την Διεθνή Ολυμπιακή αλληλεγγύη την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και τη Διεθνή Ομοσπονδία του Τένις (ITF) .

Οι εκπαιδευτές θα είναι:

1. Vitor Cabral ITF Development Officer for Europe

2. Vanja Stuhli ITF Tutor , ITF Academy HTF Manager

Ο Vitor Cabral, θεωρεί πολύ σημαντικό γεγονός την συνεργασία της ΕΦΟΑ με την ITF Academy καθώς η επιμόρφωση των προπονητών είναι το πρώτο βήμα ενός ολοκλήρου πλάνου ανάπτυξης του Τενις στην Ελλάδα. Στο πλάνο της ITF ακολουθούν Camp αθλητών από όλο τον κόσμο διεθνή συνέδρια προπονητών και μια σειρά από τουρνουά ανάπτυξης για όλες τις ηλικίες junior αθλητών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το 3ο ITF PLAY TENNIS COURSE θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου vanja2104@yahoo.com

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της «ITFschoolsApplication» που επισυνάπτεται στην προκήρυξη με λατινικούς χαρακτήρες.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο ITF PLAY TENNIS COURSE είναι η 10η Μαρτίου του 2024. Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεν θα ληφθούν υπόψη.

Η ITF θα παράσχει στους υποψηφίους που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο προπονητικής την απαραίτητη on-line βιβλιογραφία και το πρόγραμμα των διαλέξεων για όλα τα μαθήματα.

Το κόστος εγγραφής για την παρακολούθηση του προαπαιτούμενου για το Level 1 , “ Tennis Play Course ” είναι 120 ευρώ .Το κόστος εγγραφής για τη συμμετοχή στο σεμινάριο προπονητικής καταβάλλεται στον τραπεζικό στον λογαριασμό της Ε.Φ.Ο.Α. ΙΒΑΝ GR97 0110 0800 0000 0806 7887 508 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).

Τα έξοδα μετακίνησης στον χώρο όπου θα διοργανωθεί το εκπαιδευτικό σεμινάριο επιβαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες/υποψήφιους.

Η εισηγήτρια στο Play Tennis Course είναι η Vanja Stuhli, ενώ ένας εκπαιδευτής ειναι ο ίδιος ο Vitor Cabral ο οποίος είναι και ο Development manager της Ευρώπης ο οποίος θεωρεί πολύ σημαντικό γεγονός την συνεργασία της ΕΦΟΑ με την ITF Academy καθώς η επιμόρφωση των προπονητών είναι το πρώτο βήμα ενός ολοκλήρου πλάνου ανάπτυξης του Τενις στην Ελλάδα .

Στο πλάνο της ITF ακολουθούν Camp αθλητών από όλο τον κόσμο διεθνή συνέδρια προπονητών και μια σειρά από τουρνουά ανάπτυξης για όλες τις ηλικίες junior αθλητών.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: vanja2104@yahoo.com

Video highlights
Previous articleΜουράτογλου για Τσιτσιπά: “Θα επιστρέψει στο Top-10” (vid)
Next articleΝτουμπάι: Πρώτη νίκη μετά τη Μελβούρνη για Μεντβέντεφ (vids)