Η Καρολίνα Πλίσκοβα έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Ναόμι Οσάκα, κατακτώντας τον σπουδαίο τίτλο στο Pan Pacific Open


 

Πριν μερικές εβδομάδες, η Ναόμι Οσάκα βρέθηκε στη “δύσκολη” θέση να αντιμετωπίσει και τελικά να κερδίσει τη Σερίνα Γουίλιαμς μέσα στο σπίτι της, μπροστά στους δικούς της ανθρώπους.

Την Κυριακή, η 20χρονη Γιαπωνέζα το έζησε από την “ανάποδη” αφού δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των συμπατριωτών της, γνωρίζοντας την ήττα από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η 26χρονη Τσέχα, κάνοντας ένα εξαιρετικά σταθερό παιχνίδι από τη γραμμή του σερβίς, επικράτησε 6-4, 6-4 της αντιπάλου της και πανηγύρισε τον 11ο τίτλο της καριέρας της και δεύτερο στη σεζόν.

“Αυτό το γήπεδο είναι φανταστικό. Πέρασα υπέροχα όλη την εβδομάδα. Έρχομαι στην Ιαπωνία τα τελευταία χρόνια και ελπίζω να επιστρέψω και του χρόνου” είπε η θριαμβεύτρια η οποία τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μίκαλ Χέρντικα.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να πετύχει δύο break σε δύο ευκαιρίες, σερβίροντας και στις δύο περιπτώσεις για τα σετ.

Η Πλίσκοβα δεν απειλήθηκε καθόλου απ’την Οσάκα, έχοντας 79% κερδισμένους πόντους από το 1ο και 70% από το 2ο σερβίς, με 12 winners συνολικά.

Από την άλλη, η Ναόμι Οσάκα έδειξε πιο νευρική σε ορισμένες περιπτώσεις και το πλήρωσε, τελειώνοντας το ματς με 26 αβίαστα λάθη.

Η Οσάκα έτρεχε ένα σερί 8 συνεχόμενων νικών, προερχόμενη από τον θρίαμβο στη Νέα Υόρκη.

PAN PACIFIC OPEN DRAW | OOP | TV SCHEDULE